Fri frakt och fri retur över 500kr
Betala med Klarna
Sneaky Steve Logo

OM OSS

Sneaky Steve är ett svenskt skomärke, grundat 2007 i Göteborg, med fokus på hög kvalitet, hållbar Portugalproduktion och förbannat snygga skor.


Sneaky Steve är föddes ur en längtan att göra något annorlunda på skomarknaden. Idén var då, som nu, att riktigt bra skor skapas av människor med passion och för att producera något som känns äkta och genuint, finns det ingenting som kan ersätta den mänskliga andan.

Vi grundades 2007 i Göteborg där vi fortfarande har vårt huvudkontor och butik. Staden som är känd för sitt industriella arv, sina regniga vintrar och tunga salta vindar har alltid har spelat en viktig roll i vår historia och har sedan starten varit en konstant källa till inspiration. Men Göteborg är mycket mer än dystra himlar och kall våta betong. Det är en stad där subkulturer blomstrar, där musikscenen alltid är levande och där människor från olika etniciteter, nationaliteter, könsidentiteter, sexuella läggningar och bakgrunder strålar samman.

Vårt mål är att skapa skor av hög kvalitet som kommer att hålla över tid. Med detaljsinne och målmedveten design utvecklar vi skor med filosofin att mode, subkultur eller smak inte tillhör de få utvalda. Alla ska känna sig inkluderade och ha möjlighet att uttrycka sin egna, personliga stil.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev