OM OSS

 •          
 • Välkommen till familjen.

  När du köper ett par Sneaky Steve, blir du en naturlig del av vår uppfattning att bra skor kommer från hjärtat, själen och skitiga händer från personer med äkta passion. Precis som oss tror du att ingen dator eller automatiserad produktionslinje kan ersätta människokroppen, hjärnan och den äkta känslan. Och på grund av det går du stolt i dina Sneaky Steve, med vetskap om att du har på dig något riktigt autentiskt och välgjort i en värld av massproducerade engångsartiklar.
 •          
 • Göteborg, staden där Sneaky Steve föddes, har alltid spelat en viktig roll i vår historia. Med sitt industriarv, regniga vintrar och tunga saltvindar har staden alltid varit vår outtömliga källa till inspiration. Precis som alla hårt arbetande hjältar som har hållit liv i staden genom åren. Men Göteborg är så mycket mer än en grå himmel och kall betong. Det är en stad där många olika subkulturer trivs, med en levande musikscen och där många modedesigners har påbörjat sin resa till internationell framgång.

  Så, om du aldrig har besökt staden i våra hjärtan, borde du lägga till den på din lista. Och glöm inte att besöka någon av våra butiker, där vi välkomnar dig i sann Göteborgsanda, med öppna armar.
 •          
 • På Sneaky Steve är vi stolta över vår kunskap om läder och att jobba med producenter som brinner för hantverket lika mycket som oss. Därför tillverkar vi alla våra skor och kängor i Portugal, där de har en lång och rik tradition av skotillverkning.

  Våra producenter och lädergarverier har utvecklat sitt hantverk över generationer och är alltid genuint engagerade i sina ansträngningar att erbjuda de bästa lädervarorna. För att få det bästa råmaterialet som möjligt använder vi läder från kor uppfödda i de norra delarna av Portugal, där klimatet är kallt. Det kallare klimatet säkerställer en kompakt fiberstruktur och minimerar insektsbett som kan undergräva läderkvaliteten. Allt läder som används i våra garverier är produkter från köttproduktionen.