Fri frakt och fri retur över 500kr
Betala med Klarna
Sneaky Steve Logo

Moore W Latte/Pink

750 kr
1 499 kr
Moore W Latte/Pink - Latte/Pink
Moore W White/Beige Leopard - White/Beige Leopard
Storlek
Fri frakt och fri retur över 500 kr

Moore är en superclean och elegant sneaker med hög komfort. Den stilrena designen gör den till ett givet val för alla tillfällen. Tillverkad i mjukt läder på en något tjockare, elegant och flexibel, gummisula.

Bakom varje sko ligger ett genuint hantverk och det sista steget är alltid en handgjord finish som gör varje enskild sko unik och får materialet att kännas levande.

Designade i Göteborg. Tillverkade i Portugal.

Ovandel

Läder, Portugal

Foder

Mikrofiber, Spanien

Innersula

Mikrofiber, Spanien

Yttersula

Gummi, Portugal

Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 500 kr. För beställningar under 500 kr så tillkommer det en fraktkostnad på 49kr. Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar.
meet

Moore W Latte/Pink

Premiummaterial

Vår passion för kvalitet framgår i varje stygn på vår Moore-sneaker. Med mjuka läderovandelar från Portugal, mikrofiberfoder från Spanien för extra komfort, och en flexibel gummisula är varje element noggrant utvalt och konstruerat för att hålla länge.

Hantverk möter komfort

Moore är resultatet av det bästa från hantverkstradition där varje sko är ett konstverk, handgjort för att garantera perfektion. Innersulan och fodret av mjuk mikrofiber ger en dämpad och andningsbar miljö för dina fötter, vilket tillåter dig att vara bekväm hela dagen.

Designade i Göteborg, Sverige och tillverkade i Felgueiras, Portugal, är vår Moore- sneaker lika mångsidig som klassisk. Vare sig skorna matchas med jeans för en ledig look eller kläs upp för en utekväll, anpassar dessa skor sömlöst till din livsstil och garderob. Du kan enkelt gå från arbetsdag till helg!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev