Sneaky Steve Logo

INTEGRITETSPOLICY

På F Division Group AB / Sneaky Steve värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver även dina rättigheter och hur du gör dom gällande. Det är viktigt att du tar del av detta och förstår vad det innebär så du känner dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Du är när som helst välkommen att kontakta oss på service@sneakysteve.com vid eventuella frågor.


VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT OCH VAD INNEBÄR BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person. Det kan vara till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress men även bilder och ljudupptagningar som behandlas i en dator, även om inga namn nämns. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter som tex IP-nummer är också personuppgifter ifall de kan kopplas till en fysisk person. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna och varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör en behandling, oberoende av om den utförs per automatik eller ej. Några typiska behandlingar av personuppgifter är insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning, överföring och radering.


VARIFRÅN SAMLAR VI IN PERSONUPPGIFTER?

- Genom oss när vi analyserar ditt beteende när du besöker vår hemsida (exempelvis IP-nummer, land, besökta sidor, interaktioner/klick och sökningar.

- Från dig när du lämnar information till oss genom att genomföra ett köp (exempelvis namn, mejladress, telefonnummer, betalningsinformation och varor. Även skickade transaktionsmejl, orderbekräftelse, leveransinformation, returer och återbetalning.

- Från tredje parter.


VEM ÄR ANSVARIG FÖR DE PERSONUPPGIFTER VI SAMLAR IN?

F Division Group AB (556727-5176) Magasinsgatan 5, 411 18 Göteborg är ansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Om du har några frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på service@sneakysteve.com.


VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI?

FÖR ATT KUNNA HANTERA DINA BESTÄLLNINGAR OCH KÖP BEHÖVER VI BEHANDLA DE HÄR UPPGIFTERNA OM DIG:

• Namn
• Adress, telefonnummer och e-post
• Personnummer (för vissa betalningsalternativ)
• Betalningsinformation och betalningshistorik
• Information om din beställning (t.ex. ordernummer, produkt, leveransadress och faktura)

Denna insamling av personuppgifter krävs för att vi skall kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet. Detta gör vi med den lagliga grunden fullgörande av köpeavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas då neka dig köpet. Informationen sparar vi i 36 månader från det att leverans och betalning har skett för att kunna hjälpa dig med eventuella reklamations- och garantiärenden. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.


VID KUNDTJÄNSTÄRENDEN KAN VI KOMMA ATT BEHANDLA FÖLJANDE UPPGIFTER OM DIG: 

• Namn
• Telefonnummer och e-post
• Personnummer (för vissa betalningsalternativ)
• Betalningsinformation och betalningshistorik
• Information om din beställning (t.ex. ordernummer och produkt)

Detta gör vi med den lagliga grunden att behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse av att kunna svara på frågor från dig. Behandling av dessa personuppgifter är nödvändig för att vi skall kunna tillgodose ditt och vårt intresse av att hantera kundserviceärenden. Vi sparar informationen till dess att ärendet har avslutats.


OM DU VILL VARA MED I TÄVLINGAR BEHÖVER VI SAMLA IN FÖLJANDE UPPGIFTER OM DIG: 

• Namn
• Adress, telefonnummer och e-post
• Personnummer (för vissa betalningsalternativ)
• Uppgifter lämnade i tävlingsbidrag
• Uppgifter lämnade i utvärdering efter tävling/event

Detta gör vi med den lagliga grunden berättigade intresse. Behandlingen är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt intresse av att hantera ditt deltagande i tävlingar och event. Vi sparar informationen under tiden då tävlingen/eventet pågår och en viss tid efteråt då utvärdering av tävling pågår.


OM DU VILL HA VÅRT NYHETSBREV, FÅ OLIKA ERBJUDANDEN OSV BEHÖVER VI BEHANDLA FÖLJANDE UPPGIFTER OM DIG: 

• Namn
• E-post

Detta gör vi med den lagliga grunden samtycke, vilket innebär att vi endast samlar in dina uppgifter när vi fått ditt samtycke i samband med att du lämnar ifrån dig uppgifterna. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Samtycket kan enkelt dras tillbaka genom att klicka på länken/bocka ur i valfritt e-postutskick där du kan dra tillbaka ditt samtycke. Om du samtycker och inte har några andra engagemang hos oss under dem närmsta 12 månaderna dras ditt samtycke tillbaka. Dina personuppgifter raderas automatiskt 12 månader efter ditt samtycke dragits tillbaka, såvida det inte finns andra ändamål och lagliga grunder till att behålla dem.


RÄTTIGHETER

Som registrerad kund hos F Division Group AB / Sneaky Steve har du följande rättigheter som du kan använda när som helst.

Du kan när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig och under vissa omständigheter har du rätt att få dina personuppgifter raderade, till exempel om behandlingen stödjer sig på ett samtycke och du återkallat detta samtycke. Detta gäller dock inte om vi är skyldiga enligt lag att behålla uppgifterna. Du har även rätt till att när som helst begära att tillhandahålla de uppgifter du har gett oss i ett allmänt använt maskinläsbart format för överföring till en annan specifik mottagare. Du har rätt till att invända mot behandlingen av dina uppgifter baserat på vissa skäl. Exempelvis kan du göra invändningar mot behandlingen av dina personuppgifter om syftet är direktmarknadsföring samt profilering. Vi vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade, och du har även rätt att få felaktiga uppgifter om dig rättade. 

Om de uppgifter du lämnat till oss förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller dina betalningsuppgifter, eller om du vill säga upp ditt konto, är det bara att höra av dig till oss på service@sneakysteve.com. I samband med några av dina andra rättigheter har du rätt att begära begränsad databehandling, istället för att slutföra raderingen, eller under bedömningen av din invändning. Detta kan dock medföra att vi inte kan uppfylla våra eventuella skyldigheter gentemot dig. Dessa rättigheter är förenliga med personuppgiftslagen.


SAMTYCKE

Förbehandling där vi begärt in ditt samtycke har du rätt att, när som helst, återkalla ditt samtycke till behandlingen med framtida verkan. Det betyder att om du återkallar ditt samtycke har vi inte rätt att fortsätta behandla redan insamlade personuppgifter med stöd av ditt tidigare samtycke. Genom att klicka på avregistreringslänken i e-postmeddelandet där samtycke används som laglig grund, kan du enkelt dra tillbaka ditt samtycke.


 

COOKIES

VAD ÄR EN COOKIE?

En cookie är en textfil som registrerar ditt besök på hemsidan och gör det möjligt att identifiera dig som besökare på en webbplats. När du besöker samma webbplats igen så kan data som är sparad i cookien hämtas upp och uppdatera webbplatsen om dina tidigare aktiviteter. Med hjälp av cookies kan webbplatsen till exempel hålla reda på vilka varor du har placerat i varukorgen. I många fall är cookies nödvändiga för att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen.


VILKA TYPER AV COOKIES ANVÄNDER VI OCH VARFÖR?

Vi använder oss av både mer varaktiga cookies och kortvariga cookies för att förbättra kundupplevelsen för dig som kund. Dessa cookies används även för att erbjuda dig en mer personlig upplevelse på andra webbplatser så som Facebook och Instagram. 

Den ena typen av cookies kallas för Session Cookies och är mer kortvarig. De lagras temporärt i ditt kommunikationsmedel under den tid som du besöker en webbplats. Denna typ av cookies används exempelvis för att hålla reda på vilket språk som du har valt för den aktuella webbplatsen och försvinner när du stänger ned din webbläsare. Den andra typen av cookie är mer varaktig och sparar en textfil under en längre tid på din dator. När utgångsdatumet för den aktuella cookien passerats raderas den från din dator.

Nödvändiga Cookies
Vi använder nödvändiga cookies för att hemsidan ska fungera korrekt. De innehåller information som vi måste ha för att du ska kunna få tillgång till vissa tjänster. Till exempel för att vi ska komma ihåg vilka produkter du har lagt i din kundvagn eller hur långt du har kommit i din beställning. Behandling av cookies i denna kategori baseras på vårt berättigade intresse att förstå och förbättra hur våran sajt används.

Cookies för Marknadsföring
Vi använder cookies för att visa annonser och erbjudanden som vi tror du är intresserad av och som är anpassade efter dig. De används för att samla information för annonsering och skräddarsytt innehåll samt för webbstatistik (det är tredjepartscookies som gör att du t.ex. ser annonser på produkter som du tidigare har klickat eller gjort sökningar på). Dessa cookies hanterar vi baserat på vårt berättigade intresse av att kunna ge så relevant information till dig som möjligt, men du har alltid möjlighet att inaktivera dem och därmed upphör vår hantering av din användarinformation för att visa anpassade annonser. 

Cookies för Analys
Vi samlar in viss information genom cookies i analytiskt syfte för att förbättra vår sajt och ge oss information om vår marknadsföring. För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi olika analysverktyg som Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om hur vår webbplats används. För att avgöra vilka som besöker vår webbplats använder vi cookies för att skapa demografisk och användarrelaterad statistik.


VEM HAR TILLGÅNG TILL INFORMATIONEN FRÅN COOKIES?

Informationen som inhämtas genom cookies har vi på F Division Group AB / Sneaky Steve samt våra tredjeparter tillgång till för att kunna uppfylla dess syfte. Dina uppgifter delas även med externa distributörer för leverans av dina försändelser samt information om leverans.

 


DITT SAMTYCKE TILL VÅRT ANVÄNDANDE AV COOKIES

Du har möjlighet att avstå från att lämna samtycke och även att återkalla ditt samtycke vilket du gör genom att ändra inställningarna i din dator så att detta inte längre tillåter användande av cookies. Om du inte vill ta emot cookies kan du antingen blockera alla cookies, radera befintliga cookies från din dator eller ställa in datorn så att du får en varning innan cookies sparas. Vi rekommenderar att du läser igenom vår cookiepolicy noga innan du ändrar dina cookieinställningar i din dator. Om du ändrar cookieinställningarna kan din användarupplevelse försämras när du besöker vår och andras webbplatser. Tänk på att om du inte accepterar cookies kan det finnas funktioner på Sneaky Steve som inte kommer att fungera för dig. 

Få 10% på första köpet!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
© F Division Group AB 2017
Powered by Jetshop